Nem könnyű, ha kígyó a kedvenc háziállatod – videó

Sétáltatjuk, etetjük, olykor ölelgetjük kedvenceinket. Mindez azonban elég nehézkes, ha történetesen egy kígyótól várjuk el, hogy tüneményes háziállatként viselkedjen.

Doofy nem tüneményes. Sőt, inkább egy merev kukához hasonlítható a Sydney-i Jackson O’Doherty házi kedvence. Pedig az ausztrál humorista igazán mindent megpróbál, hogy a kígyó kedvében járjon: beengedi az ágyába, rendszeresen fürdeti, bőségesen táplálja, elviszi sétálni. Doofy azonban a fagyira is fintorog, és az eldobott botot sem hozza vissza.

Hogy a közösségi médiában rendkívül népszerű O’Doherty honnan szerezte a kígyót, sem ő maga, sem az ausztrál, sem pedig a nemzetközi sajtó nem árulja el. Mindenesetre a Facebook-adatlapján megosztott videót alig három nap alatt már majdnem 8 millióan látták és 71.000-en osztották meg. Ráadásul az állatvédők sem tiltakoztak még hivatalosan.

Ugyanakkor a Yahoo beszámolója rámutatott, hogy nem feltétlenül eredeti O’Doherty videója. Ugyanis alig egy héttel azután jelent meg, hogy megint csak sokan csodálkoztak egy aranyparti férfin, aki aligha megrendezetten indul úszni kezében egy kígyóval és egy üveg sörrel.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez