Elvesztette szüzességét a 44 éves bionikus péniszű férfi

Mohammad Abad még soha nem volt ilyen boldog, egy prostituáltál segítségével veszítette el szüzséseket, hi-tech szerszámával.

A 44 éves férfi 6 éves korábban veszítette el nemi szervét egy súlyos közúti balesetben. Azóta több műtéten is átesett, végül 2015-ben ő lett az első ember a világon, aki egy gombnyomással működő bionikus péniszt kapott, amivel már szexelni is lehet.

A biztonsági őrként dolgozó indiai származású férfi életét azóta folyamatosan nyomon követi a sajtó. Tavaly adott interjújában ugyanis elmondta, hogy 18 éves kora óta vágyik arra, hogy nővel lehessen, a műtétje után pedig már alig várja, hogy ez megtörténhessen.

eerer
Mohammad Abad (wartapriangan.com)

 

2012-ben ugyan megházasodott, de feleségének csak a nászéjszakán mondta el az igazságot férfiasságáról. A nő megértő volt vele, de házasságuk később zátonyra futott és elváltak. Ez pedig nagyon megviselte Abadát, aki szex mellett igaz szerelemre is vágyott.

A College London Egyetem professzorainak végül három év kellett ahhoz, hogy kifejlesszék Abad szerszámát, amit többszőr is módosítani kellett, mert gyakran befuccsolt. Miután sikerült létrehozni a végleges szerkezetet, Abad úgy döntött, hogy egy profi szolgáltatásait veszi igénybe ahhoz, hogy elveszítse szüzességét.

hujgu
Bionikus pénisz (nydailynews.com)

 

„Még csak tanuló vagyok, nem akarom magamat lejáratni mint egy idióta” – mondta Abad a New Day napilapnak, miután megkérdezték tőle miért egy prostival akarja elveszíteni a szüzességét.

A 44 éves férfi végül Nagy Britannia leghíreseb prostituáltját kereste fel, a 35 éves Charolette Rose-t, aki örömmel vállalta a feladatott. Charolette egyébként azután vált híressé, miután 2013-ben a brit szexipar megválasztotta az év szexmunkásának. Ezt követően pedig politikai aktivistaként is tevékenykedik, mind a mai napig. Charolette elsősorban a szexuális szabadságért kampányol és számos TV műsorban is vendégeskedik. Emellett szex oktatásokat is tart. Egy éjszakáért azonban mélyen a zsebébe kell nyúlnia az embernek, Charolette óra bére ugyanis több mint kétszáz font, ami körülbelül 78-80 ezer forintnak felel meg.

Abad számára végül a várva várt áttörés végül sikerrel zárult. Szüzességének elvesztése után pedig kijelentette: „Visszaszeretem az önbizalmamat, hogy ismét randizzak”. Van azonban még egy jó hír Abad számára. Az orvosi vizsgálatok során ugyanis kiderült, hogy a hímivarsejtjeninek a száma és a tesztoszteron szintje elég magas ahhoz, hogy gyermeket nemzzen. A bionikus pénisze pedig alkalmas ennek a feladatnak is a végrehajtására. Abad tehát most azon fáradozik, hogy végre találjon magának egy olyan nőt, aki hajlandó elfogadni őt és szerszámát, hogy végül családot alapítsanak.

wewe
Charolette Rose (exeterexpressandecho.co.uk)

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez