Ez a hátsó ismerős valahonnan: ő az orosz Kim Kardashian

Annyi minden összekötheti a világ legkülönbözőbb pontjain élő embereket, az amerikai Kim Kardashiant és az orosz Anasztaszija Kvitkót például a formás hátsó és a dús keblek.

Minden kétséget kizáróan az örmény származású amerikai celeb, Kim Kardashian a belfie, vagyis a popsiszelfi koronázatlan királynője. Dús hátsójáról (és persze másról is) rendszeresen oszt meg képeket a közösségi médiában. Örülnek is ennek tömegek. Az Instagramon például több mint 66 millióan követik.

Az övéhez nagyon hasonló idomai vannak az orosz Anasztaszija Kvitkónak is. Bár a 22 éves kalinyingrádi lány már három éve posztolja képeit az Instagramra, népszerűsége csak az elmúlt napokban lódult meg.

kim4

A jelenleg Moszkvában – természetesen – modellként dolgozó lány adatlapját előbb a Free Kaliningrad hírportál vette észre. Azóta futótűzként terjed a híre Oroszország-szerte. Pár nap alatt, több mint 2,5 millióra emelkedett követői száma.

Hogy tud-e orosz hasonmásáról Kim Kardashian, nem tudni. Ahogy azt sem, letaszíthatja-e trónjáról Kvitko. Mindenesetre érkezett már olyan komment, amely szerint Nasztja idomairól Kim csak álmodozhat.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez