Nyalogassunk körömlakkot! – a csirkeízű csoda

Végre! Itt az eredeti csípős csirkeíz, egyenesen az ujjak végéről. A KFC Hongkongban kiadta a csirkeízű körömlakkot, amire talán még nincs is felkészülve a világ. Máris két változatot kínálnak.

A KFC Hongkong még egy videót is kiadott, hogy reklámozza új termékét – bár az, aki ebből magyarázatot vár arra, hogy mi célja volt az újdonsággal, csalódni fog.

A videó valójában több kérdést vet fel, mint amennyit megválaszol, de a legegyszerűbb kérdés: miért? Miért akarná a KFC, hogy az emberek az ujjukat szopogassák? Miért kéne azokat csirkeízű szósszal bekenni?

A KFC azt nyilatkozta: úgy tervezte meg a körömlakkot, hogy az elvarázsolja a fiatalokat. Figyelembe véve, hogy az édességből készült ehető nyaklánc vagy gyűrű elég népszerű a gyerekeknél, az ízesített körömlakkot zseniális ötletnek gondolták.

Nos, talán az édesség és a csípős csirke íze között azért van különbség. Az ilyen ételek után az ember gőzerővel kezet most, hogy eltüntesse a szagot. A KFC most felmérést készít arról, hogy melyik ízesítésű változatot dobják piacra: az eredeti KFC-ízt vagy a csípőset?

kfc-nail-polish

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez