Megcsal a férjed? Ne kamerázd be az irodáját, te húzod a rövidebbet!

Amikor adódik a gyanú, hogy a párunknak szeretője van, sok mindenre képesek vagyunk a bizonyosságért. Kamerával felszerelni a gyanúsított irodáját nem jó módszer – derül ki egy ausztráliai esetből.

Pletykálták már egy ideje Brisbane jogászai, hogy az egyik nős ügyvédnek viszonya van a munkatársával. A férfi felesége bizonyítékot akart, ezért bekamerázta hites ura irodáját. A gépek pedig rögzítették is a gyanútlan szeretők légyottját.

Viszont nem tökéletes a módszer, derült ki később. Mert csak a felvételek alapján nem feltétlenül rúghatja ki a szeretőket a munkáltató. Minden a szerződéstől függ, hogyan határozza meg a munkahelyi kapcsolatok kereteit, és hogy egyértelműen tiltja-e a munkahelyi szex lehetőségeit. Az sem mindegy, mikor estek egymásnak a szeretők. Ha a munkaidőn kívül, nem lehet beléjük kötni. Viszont ha azon belül, az már bizony nem megfelelő munkahelyi viselkedésnek számít.

Különösebben a válást sem gyorsítja meg a kamerás lebuktatás, sőt. Ugyanis az előzetes figyelmeztetés nélküli videó nem használható fel a bíróságon bizonyítékként. Ráadásul adatvédelmi okok miatt a feleség kerülhet komoly bajba, hiszen nem tájékoztatta előre a párt arról, hogy felvételt készít róluk.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez