Boszorkányság: az élő Barbie sötét titkai

„Csak a mellem plasztikázott, minden másom eredeti” – állítja magáról az élő Barbie. Bizonyítékul előszedte kamaszkori képeit. Azokból meg kiderült, hogy boszorkány volt.

Az ukrajnai Valeria Lukijanova augusztusban lesz 31 éves. Azzal büszkélkedik, hogy a Mattel baba arányaival és méreteivel rendelkezik. Ráadásul a barbie-s torzuláshoz csak a melleit nagyobbíttatta meg, minden más eredeti.

barbi3

Az élő Barbie három éve robbant be a köztudatba. Azóta sokkolja a Facebook-on milliós, az Instagramon több százezres közönségét. Bennük pedig időről-időre megszólal a gyanú: hihetetlen, hogy ez a nő természetesen ennyire természetellenes!

barbi2

Véget vet a kétségeknek és a pletykáknak – döntötte el Lukijanova. Megosztotta néhány kamaszkori képét, hogy bizonyítsa, mindig is vékony volt a dereka. Viszont a fotók nemhogy nem oszlatták el a kétségeket, de újabbakat támasztottak – leginkább az épelméjűségével kapcsolatosan.

barbi1

A képek némelyikén boszorkányként, de valóban arányosabb testtel és szembeszökően emberibb orral pózol. Az élő Barbie ugyanis gót volt 14 évesen. Az elvetemült gyanakvók erre azt mondták: ez a nő egy igazi boszorkány. Vajon ez jelentheti, hogy nem műtétek, hanem varázsigék segítségével kerekített magának babatestet?

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez