Erős nők és szexi Lenin: orosz választási plakátok

Helyhatósági választásokat tartanak Oroszországban szűk három hét múlva. A kampányban jó néhány bizarr plakátot bevetettek, hogy meggyőzzék a választókat.

plakát1

Erős nő az erős Oroszországért – ígéri a nacionalista Rogyina krasznodari jelöltje, Natalja Pogorelova. Harcias arculatával például támogatni akarja a hadsereget, az orosz szuverenitást és meg akarja állítani az illegális bevándorlást.

plakát2

Az állatvédelmet tűzte idén zászlajára a populista szélsőjobbos Liberális Demokrata Párt (LDPR). A krasznojarszki jelölt, Alekszandr Gliskov egy jól megtermett fekete macskával az ölében pózol: “Ha macskád vagy kutyád van, válaszd az LDPR-t!”

plakát3

Sok bosszúságot okozott Moszkvának a letartóztatott ukrán pilótanő, Nagyija Szavcsenko. A kormányzó Egységes Oroszország párt megtalálta az orosz, pontosabban a krími Szavcsenkót, Szvetlánát. Így is hirdetik: “A mi krími Szavcsenkónk”.

plakát4

Meg kell találni a hangot a fiatalokkal – szólította fel párttársait a kommunista Gennagyij Zjuganov. A cél érdekében szexi Lenin és piros okostelefon is került az Orosz Kommunista Párt idei plakátjaira.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez