Pelé is csodálja Puskást

Pelé máig tiszteli és becsüli Puskást – derült ki a Blikk.hu által a brazil futballcsillaggal készített interjúból. a háromszoros világbajnok Pelé egyébként igen prózai okból, érkezett hazánkba, nevezetesen a Tesco vendége volt, hogy beindítsa a nevével ellátott hűségprogramot.

Pelé harmadik alkalommal érkezett hazánkba, ahol találkozott régi barátjával, Mészöly Kálmánnal, akivel annak idején a gyepen is volt alkalma összemérnie tudását. A brazil sztár azt is elmondta, hogy a nyolcvanas években filmet is forgatott Budapesten, valamint elismerően beszélt Puskás Ferencről, akihez szoros barátság fűzte, akárcsak Franz Beckenbaurehez és George Besthez.

A futballista egyébként éppen azon a nevezetes, 1966-os világbajnoki mérkőzésen nem játszott, amikor a magyar válogatott 3-1 verte a brazilokat, az újságírók kérdésére azonban elmondta, hogy bízik benne, hogy a magyar futball hírnevét a jövőben is öregbítik majd olyan mesterek, mint Puskás Öcsi

A továbbiakban Pelé a brazil vb esélyeit latolgatva kifejtette, hogy Anglia, Argentína, Németország és Spanyolország komoly riválisai lehetnek a döntőbe minden bizonnyal bejutó brazil válogatottnak.

Mint kiderült, a 73 éves Pelé manapság csak nagy ritkán rúgja a bőrt, azonban igen aktív a gyermeket segítő és egyéb karitatív programokban.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez