Marc Anthony és a Banda Arrolladora El Limón is tarolt a Latin Billboardon

A New York-i salsa énekes nem kevesebb, mint 10 szobrocskával térhetett haza Miamiból, ahol a Latin Billboard gáláján olyan sztárok léptek fel, mint Ricky Martin, anno a “Sensual” című slágerrel a taroló Chayanne, a meztelen fotóiról elhíresült cumbia király Cristian Castro, az almeríai David Bisbal és Laura Pausini.

A Miami egyetem Bank United Centerében tartott gálán Marc Anthony-t tízszer hívták a pódiumra, hogy átvegye többek között az év énekesének és az év legjobb latin dala szerzőjének járó díjakat.

Kellemes meglepetés, hogy est másik sztárja, a fülbemászó melódiáikról híres mexikói “La Arrolladora Banda El Limón” volt, akiket öt kategóriában is díjaztak.

{youtube}0OXm0aNRfu8{/youtube}

A dominikai születésű, jelenleg New Yorkban elő Prince Royce négy Billboard díjjal vághat neki dél-amerikai turnéjának, hiszen ő kapta a legforróbb latin dalért, az év legjobb férfi előadójának járó szobrocskákat, illetve a lassan a csapból is folyó “Darte un beso” is díjazásra érdemesnek találtatott.

A nagy esélyesnek tartott Romeo Santos végül csak az év zeneszerzőjének és producerének járó szobrokat vehette át, Enrique Iglesias pedig idén csak egy kategóriában volt befutó a “Loco” című dalban nyújtott produkciójáért.

A gálán Ricky Martin a labdarugó világbajnokságra írt “Vida” című művével lépett fel, Laura Pausini-Andrea Bocelli duó pedig a “Vive Ya” slágerével szórakoztatta a nagyérdeműt.

Az olasz Andrea Bocellit egyébként életmű díjjal tüntette ki a zsűri, a kolumbiai Carlos Vives pedig a kolumbiai őslakos és afro közösségekért végzett munkája elismeréseként a Billboard “Espíritu y Esperanza”, azaz a nyersen talán a “Lélek és Remény” névre fordítható díját kapta.

{youtube}YXnjy5YlDwk{/youtube}

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez