Lajhárokkal rendez pizsamapartit egy oregoni állatkert

A programon a világ leglustább állataként ismert lajhárokkal lehet szundítani, az élményért azonban borsos árat kell fizetniük a látogatóknak.

Egy amerikai állatkertben különleges programmal kedveskednek az állatbarátoknak: sátorban, egy lajhárkolónia közvetlen szomszédságában lehet eltölteni egy éjszakát, így páratlan lehetőség nyílik az aluszékonyságukról híres emlősök megfigyelésére.

Az élményért azonban mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki a lajhárokkal szeretne pizsamapartizni. Egy éjszakáért páronként ugyanis 600 dollárt kér el a létesítmény. A Huffington Post szerint ezért egy sátrat és egy “A lajhárokkal aludtam” feliratú pólót kapnak a programon résztvevők, és azt is megengedik nekik, hogy megetessék a lajhárokat.

Annak, aki részt szeretne venni az eseményen, nem árt sietnie: hamarosan ugyanis életbe lép a törvény, ami megtiltja majd, hogy az amerikai vadasparkokban a látogatók közvetlenül érintkezzenek az állatokkal. Így hasonló programokra a jövőben már nem lesz lehetőség az Egyesült Államokban.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez