Idén nyáron Kecskeméten startol a PR Akadémia

Új, izgalmas témák és előadók mutatkoznak be a public relations szereplőinek 2017-es rendezvényén. Mutatjuk a programokat.

A PR Akadémia 1995 óta a PR szakma hazai művelőinek legnagyobb nyári találkozója, amelyen mindig az aktuális kérdések és kihívások kerülnek terítékre a legkiválóbb magyar és külföldi szakemberek előadásaiban. Pécs és Sopron után idén Kecskeméten gyűlnek össze a public relations szereplői, július 3 és 5 között. Idén is színes, izgalmas előadásokkal várják a látogatókat a rendezvényen, ahol a hivatalos programok után kötetlen beszélgetésre is lesz lehetőség a public relations szereplőivel.

Az első nap előadásai az alternatív igazságok vs. PR témára fókuszálnak majd, a manapság veszélyesen terjedő hamis hírek és médiahazugságok PR-re és a társadalomra gyakorolt hatását vizsgálják. Másodikként a digitális PR szerepe lesz a napirenden az integrált kommunikációban, azaz a digitális eszközök, a Big Data, a chatbotok PR-ben betöltött szerepe. A harmadik nap pedig a turizmusé lesz. A kommunikáció a turisztikai üzletágban téma köré épülő előadásokban az új PR-eszközök felhasználását ismerhetik meg a résztvevők a turizmus kommunikációjában. Ezen a napon érkezik majd a „PR pápájaként” ismert Paul Holmes, a Holmes Report alapítója, de előadást tart Bánhegyi Zsófia, a Magyar Turisztikai Ügynökség képviselője, Ferling József, a PR Szövetség örökös tagja és Kiss Róbert Richárd Prima Primissima-díjas újságíró is, aki az imázsfilmekről és a hivatásos trollokról beszél majd a rendkívül izgalmasnak ígérkező 2017-es PR Akadémián, Kecskeméten.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez