AHU Mentőszolgálat Karácsony – adomány átadás

A Karácsony előtti napokban az AHU több célzott adományt is eljuttatott nehéz helyzetű családokhoz és gyerekekhez. Az adományok tartalmaztak tartós élelmiszert, ruhákat és bútorokat, de különösen a gyerekek miatt szerettük volna a megajándékozás élményét is nyújtani azoknak, akiknek ebben csak ritkán, vagy egyáltalán nem lehet részük.

Az első átadás Monoron volt, az itt élő családot az AHU Mentőszolgálat komplex szűrőnapjáról ismerjük, és Pálfai Sándor, a Monori Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnökének ajánlására választottuk őket az idei adományozásra. A hétköznapi élethez alapvető élelmiszerek, ruhák és bútorok mellett egy TV-t, az egyik gyerek számára gluténmentes termékeket, kozmetikumokat és friss gyümölcsöt vittünk neki. Köszönjük a Provega-Trend Kft. és a Lush Magyarország felajánlását és támogatását!

Budapesten a XVIII. Kerületi Csontváry Kosztka Tivadar Általános Iskola és a XVII. kerületi Újlak Utcai Általános Iskola egy-egy tanulója kívánságát sikerült teljesítenünk. Gáspár Attila mentőtiszt, az AHU Mentőszolgálat szakmai vezetője adta át az ajándékokat, egy-egy doboz Lego-t, amit elmondása szerint a gyerekek még csak játék katalógusban láttak, és évek óta vágytak rá. Mindkét diák jó tanuló, nehéz helyzetű családban élnek, és az intézményvezetők illetve a tanári kar ajánlására kerültek kiválasztásra. Még egyszer nagyon boldog Karácsonyt kívánunk nekik!

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez