Trump Junior válik

12 évi házasság és öt gyerek után Donald és Vanessa Trump bejelentette válását. Az USA elnökének legidősebb fia jelenleg a családi vállalkozást vezeti, miután orosz kapcsolatai miatt távoznia kellett a Fehér Házból.

A 2016-os elnökválasztási kampány idején Trump Junior több orosz ügynökkel is találkozott és emiatt Mueller különleges ügyész vizsgálta a szerepét a kampányban.

Nemrég fehér port kapott az ifjabb Donald Trump családja. A pánik nagyobb volt, mint a valóságos veszély, de Vanessa Trumpot kórházba kellett szállítani. Valószínűleg ez volt az utolsó csepp a pohárban, mert ezt követően adta be Trump elnök menye a válási kérelmet. Annak idején az idősebb Trump mutatta be fiának a szép szőke modellt, aki aztán öt unokával ajándékozta meg. A gyermekeimnek akarom szentelni az életemet – nyilatkozta most Vanessa Haydon, aki leteszi a Trump nevet. Mindkét fél azt hangsúlyozza, hogy a válás barátságos légkörben zajlik és a felek között továbbra is megmarad a jó kapcsolat.

Trump Junior már réges-rég nem számít trónörökösnek a családban, mert ezt a szerepet Ivanka Trump tölti be apja mellett. Az elnök lánya – férjével együtt – a Fehér Házban dolgozik, mint tanácsadó. A család terve az, hogy Trump nyolcéves elnöki periódusa után Ivanka pályázza meg a Fehér Házat. Ily módon Ivanka Trump lehetne az USA első női elnöke. De ez még odébb van, hiszen Donald Trump még csak második éve üldögél a Fehér Házban, ahol nyolc évet szeretne eltölteni.

Fotó: Wikimedia Commons

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez