Julia Roberts és Paul Pogba jó barátok

Amikor Julia Roberts gratulált Paul Pogba góljához a világbajnoki döntőn, mindenki azt hitte, hogy csak a szokásos sztárgesztusról van szó. Reese Witherspoon is gratulált Kylian Mbappénak. Obama elnök is örvendezett a francia csapat sikerének a sok fekete játékos miatt.

A Madame Figaro viszont kiderítette: Julia Roberts és Paul Pogba között igazi barátság alakult ki. De hogyan?

Hollywood koronázatlan királynője 12 éves ikerpárjának kíséretében megnézte a Manchester United – West Ham mérkőzést még 2016-ban. Azután bementek az öltözőbe. Julia Roberts fia, Phineas ugyanis futballista szeretne lenni. A játékos sztárok örömmel fogadták a híres családot, de különösen Paul Pogba volt kedves hozzájuk. Az ikreket elbűvölte azzal, hogy elbeszélgetett velük a futballisták életéről. Végül Paul Pogba egy puszit kapott a híres mamától. Gyorsan fel is tette az erről készült képet az Instagramra.

Azután amikor a Mancehster United az USA-ba látogatott, Julia Roberts az ikrekkel újra ott volt a pályán. Több televíziós csatornának adtak közös interjút: a francia futballsztár tanácsokat adott Julia Roberts fiának arról, hogy miképp lehet ő is nagy focista. Paul Pogba ezeket a képeket is feltette a Facebook-oldalára. Julia Roberts pedig úgy nyilatkozott: Paul Pogba megmelengette a szívemet!

Amint megérkezett Julia Roberts gratulációja a világbajnokság megnyerése után, Paul Pogba ezt is feltette a közösségi oldalra. Azzal a felirattal, hogy most már nemcsak én lehetek büszke arra, hogy a barátom Julia Roberts, hanem ő is, hogy Paul Pogba világbajnok lett 2018-ban Moszkvában.

Fotó forrása: Daily Mail

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez