Ez a brit férfi azért utazik 30.000 kilométert Európában, hogy felírja a térképre: STOP BREXIT

Szeretné a legtöbbet kihozni az idei nyárból, amely az Egyesült Királyság utolsó nyara lehet az Európai Unióban.

Andy Pardy egy 29 éves brit férfi Exeterből, aki júliusban felmondott a munkahelyén, és most minibuszával járja az Európai Unió országait. Utazásának célja is van: egy applikáció segítségével úgy választotta ki az állomásokat, hogy azokat összekötve a térképen végül egy “STOP BREXIT” felirat rajzolódjon ki. Ezáltal szeretné kifejezni véleményét a Brexitről, amelyen állítása szerint barátai nagy részével is osztozik. Jelenleg Finnországban van, 32 országból álló körútját pedig októberben fejezi be Spanyolországban.

000stop2

“Németországban nőttem fel, majd Spanyolországban dolgoztam, és mindig is értékeltem a szabad mozgást. A jog ahhoz, hogy felfedezd Európát, élhess és dolgozhass is az országaiban mindenféle bürokrácia nélkül hatalmas kiváltság, és ugyan még nem tudjuk, hogy ennek mely részét érinti majd a kilépés, szerettem volna rávilágítani azokra az előnyökre, amelyeket még élvezhetünk” – mondta Pardy az Euronews-nak.

000stop

Kalandjairól és mozgásáról Twitteren és Instagramon számol be az utazó, aki összesen 30.000 kilométert fog megtenni október végéig. Már szép számmal akadnak követői a világhálón, akik közül nem egy az otthonába is meginvitálta a vállalkozó szellemű brit fiatalt.

Fotók: Instagram – thecourageconsultant

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez