Fehér kisbabája lett a nigériai anyukának

Erre egyébként nagyjából egy az egymillióhoz az esélye, a legtöbbször pedig a szülőknek kevert származásúnak kell hozzá lenniük. Nem így Catherine Howarth, illetve kisfia Jonah, aki teljesen fehér bőrrel született.

Apukájára egyébként hasonlít, aki szintén fehérbőrű, de édesanyja – ahogy általában a nigériaiak – fekete.  A 32 éves anyuka először nagyon meglepődött, amikor szüléskor észrevette, hogy az újszülött kisbabája merőben más bőrszínnel rendelkezik. Még a szülést vezető orvos is többször ránézett Catherinere, majd vissza a babára, láthatóan nem hitt a szemeinek.  A Milton Keynes-ben élő Catherine és férje, Richard a második olyan nigériai pár, akiknek bőrszínük ellenére fehér gyermekük született. Benjaman és Angela Ihegboro esete talán még furcsább volt, ők ugyanis mindketten feketék, kislányuk mégis fehér bőrű és szőke hajú lett.
Természetesen az orvosok mindkét esetben megvizsgálták a babákat és megerősítették, hogy nem albínók.  Egyébként pedig mi lehet ennél jobb bizonyíték arra, hogy mindannyian pontosan ugyanonnan jövünk?

Fotó: Wikipedia

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez