A divatdiktátor jobbkeze lesz az utód a Chanel élén

“Virginie Viard a jobb kezem és a bal kezem!” – nyilatkozta a most elhunyt Karl Lagerfeld arról az asszonyról, aki átveszi a helyét Párizsban.

Kaisernek hívták a francia fővárosban a 85 éves korában meghalt Karl Lagerfeldet, akinek a tehetségét mindenki elismerte, de akit szinte mindenki elviselhetetlennek tartott a divatszakmában. Virginie Viard viszont azonnal megtalálta a közös hangot a rettegett divatdiktátorral.

Már beszélnünk sem kell, mert ugyanazt gondoljuk a divatról 

Így nyilatkoztak mind a ketten a másikról. A csinos barna asszony, aki egyedül neveli 16 éves Robinson nevű fiát, most egyedül maradt a Chanel élén. Neki kell az élvonalban tartani a legendás divatcéget a késhegyig menő globális versenyben.

FASHION-FRANCE-CHANEL

Virginie Viard hisz a női ruhatervezőkben

Karl Lagerfeld fénykorában férfiszakma volt a női divat. Ma már egyáltalán nem ez a helyzet. Virginie Viard kedvenc vetélytársa nem más, mint Paul McCartney lánya, Stella McCartney. Mindkét nő az egyszerűség híve. “Ha egy nő meg akar hódítani egy férfit, akkor öltözzön a lehető legegyszerűbben! Csak semmi feltűnő! Csak semmi olyan, ami elvonná a figyelmet magáról a nőről!” – nyilatkozta a Le Figaro női mellékletének a most elhunyt Karl Lagerfeld utóda, Virginie Viard asszony Párizsban.

Fotó: Bertrand GUAY / AFP

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez