A Trump házaspár a Buckingham-palotában ebédelt

21 ágyúlövés üdvözölte az amerikai elnököt és a First Ladyt, akik ezúttal azért érkeztek Európába, hogy megemlékezzenek a partraszállás 75. évfordulójáról. 1944-ben szálltak partra a szövetséges csapatok Normandiában, hogy kiűzzék a nácikat Európából.

Melania Trump – tisztelegve a flotta előtt,  mely nagy szerepet játszott a döntő hadműveletben – fehérben és tengerészkékben jelent meg. Ezzel emlékeztetett Diana hercegnőre is, aki hasonló módon tisztelgett a flotta előtt. A szép Melania, aki immár közeledik az ötvenhez, a filmrajongók számára felidézte a My Fair Ladyt, melyben Audrey Hepburn viselt hasonló ruhát.

Fotó: Reuters
Fotó: Reuters

Donald Trump megint úgy viselkedett, mint elefánt a porcelánboltban – írják londoni portálok. Az amerikai elnök megsértette London polgármesterét. Sadiq Khan a brit főváros első muzulmán polgármestere, aki ellenzi a Brexitet, melyet viszont Donald Trump helyesel. Ezért is fogadta nemrég a Fehér Házban Nigel Farage-t, aki a Brexit párt élén nemrég nagy választási sikert aratott. Donald Trump nem önzetlenül támogatja a Brexitet, hanem azért, mert úgy gondolja, hogy Amerika nagy lehetőséget kap a brit piacon, ha London elhagyja az Európai Uniót.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez