Egy koporsóban tartották fogva 7 évig, miután stoppolás közben elrabolták

A pár kaliforniai birtokán egy fából készült koporsóba zárta a fiatal lányt, aki nem egyszer napi 23 órát töltött el így. Csak arra az időre engedték ki, amíg szexuálisan bántalmazták. A koporsót a vízágy alatt tartották.

Az elmúlt 10 évben több olyan történet is napvilágot látott Európában, melynek áldozatai fiatal nők voltak (Elisabeth Fritzl, Natascha Kampusch), akiket elraboltak, majd rabszolgaként tartottak fogva hosszú évekig. Ilyen sztorikból nincs hiány az Egyesült Államokban sem, jó pár horrorfilm alapját a való élet szolgáltatta a rendezőknek. A lány a dobozban is igaz történet: egy amerikai lány, Colleen élete gyökeresen megváltozott 1977-ben, amikor rutinos stoppolóként indult el egy barátja születésnapi bulijába. Amikor egy autó megállt mellette, még nem sejtette, hogy ott és akkor megpecsételődött a sorsa. Az autóban egy vele nagyjából egyidős pár utazott egy kisbabával. A férfi Cameron Hooker volt, aki akkor már tudta: elrabolja a lányt és szexrabszolgaként fogja tartani a házában.

Az utazás során egyszer megálltak egy benzinkútnál, ekkor a lány, Colleen fejében már megszólalt a vészcsengő: “Egy hang azt mondta nekem, hogy ugorjak ki és fussak és soha ne nézzek vissza” – mondta a nő a People Magazine-nak. De nem hallgatott a megérzésére és elkezdődtek a borzalmak.

Az ülésen egy doboz volt, amiről később kiderült, hogy kínzóeszköz. Úgy alakították ki, hogy a fejre helyezve teljesen elnémítsa a viselőjét. A hangszigetelt dobozt ráerőszakolták a fiatal lány fejére, akit a férfi megerőszakolt, majd a barátnőjével közösült előtte.

“Rettegtem, mert meggyőztek róla, hogy meg fognak ölni” – mondta az áldozat.

A pár kaliforniai birtokán egy fából készült koporsóba zárta a fiatal lányt, aki nem egyszer napi 23 órát töltött el így. Csak arra az időre engedték ki, amíg szexuálisan bántalmazták. A koporsót a vízágy alatt tartották. A lányt éheztették, megvonták tőle a vizet és volt, hogy a 38 fokos hőséget is a koporsóba zárva kellett elviselnie. Közben agymosásnak is alávetették: azt mondták neki, hogy egy szervezetnek dolgoznak, amit “A CÉG”-ként említett a férfi. Azzal fenyegették, ha megpróbál megszökni, őt és családját is megölik. Egy rabszolgaszerződést is aláírattak vele, hogy ezzel is sakkban tartsák.

A lányban közben kialakulhatott a Stockholm-szindróma: amikor lehetősége lett volna, akkor sem hagyta el fogva tartóit. Egy alkalommal kiengedték: meglátogatták a szüleit a férfival, akit a barátjaként mutatott be. Végül a pár szakításakor a nő feljelentette a férfit, azt mondta, hogy őt 15 éves kora óta tartotta fogva, és csak azzal a feltétellel engedte el, ha a nő talál neki egy rabszolgát. Ez lehetett Colleen. Végül őt is a nő szabadította ki – egy buszmegállóban kitette, mielőtt maga is megszökött volna a férfitől 1984-ben.

Cameron Hookert 104 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték, a COVID-19 miatt viszont 2021-ben feltételesen szabadlábra helyezhetik. Colleen most 62 éves, és elvégzett egy könyvelői tanfolyamot.

– FrissMédia –

(Visited 10 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez