Kínában terjeszkedik az IKEA

Az IKEA, a svéd bútoróriás, újabb innovatív lépést tett Kínában, ahol csúcstechnológiát alkalmazva kínálja termékeit. Az új technológiák közé tartozik az AR (augmented reality) alkalmazás, amely lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy virtuálisan ‘kipróbálják’ a bútorokat saját otthonukban még a vásárlás előtt. Ezen kívül az IKEA bevezette az online rendelés és gyors házhozszállítás lehetőségét is, amivel jelentősen megkönnyíti a vásárlói élményt.

Ezek az újítások nemcsak a vásárlók kényelmét szolgálják, hanem az IKEA piaci pozícióját is erősítik Kínában. Az IKEA többek között az alábbi technológiákat alkalmazza Kínában:

Okos otthoni eszközök: Az IKEA intelligens világítási és hangszóró rendszereket kínál, amelyeket az otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül lehet vezérelni.
Virtuális valóság (VR): Az üzletekben VR állomások segítségével a vásárlók virtuálisan bejárhatják az IKEA különböző szobamodelleit.
Önálló fizetési rendszerek: Az önálló kasszáknál a vásárlók gyorsan és egyszerűen fizethetnek a termékekért anélkül, hogy személyzet segítségét igényelnék. Ezek a technológiák hozzájárulnak az IKEA üzleti modelljének modernizálásához és a vásárlói élmény javításához Kínában.

Forrás : https://www.kinaon.com/Rovid-hirek/Csucstechnologiaval-rukkol-elo-Kinaban-az-IKEA

(Visited 9 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez