Szexi szöktetés egy brazil börtönből

Apró tangák, sokat sejtető melltartók, hiányos rendőregyenruhák, fűzők és néhány üres üveg – tévedés ne essék, nem egy brazil előkarneváli mulatság hátrahagyott szemetét vesszük leltárba, hanem egy komoly bűncselekmény bizonyítékait soroljuk.

Brazíliában ugyanis 26 rab szökött meg egy állami börtönből, amikor szexi rendőrruhába öltözött hölgyek csavarták el a büntetés-végrehajtási intézmény őreinek fejét. Az érintettek vallomásai szerint a leányzók bekéredzkedtek a börtönbe, aztán pedig ellenállhatatlan bájaikat, valamint néhány üveg szeszt is bevetve elcsábították, majd elkábították az őröket, akikre csak másnap bukkantak rá a kollégáik. Az eset apró szépséghibája, hogy a smasszerek másnap anyaszült meztelenül, saját bilincseikbe verve csücsültek a börtönben, amelyből 26 rab szökött meg az ominózus görbe estén.

A Mato Grosso-i igazságügyi szervek szóvivője a helyi sajtónak elmondta, hogy a börtönben “provokatív rendőregyenruhákra és néhány manipulált whiskysüvegre bukkantak” – amelyeket valószínűleg az elkövetők hagyhattak hátra. A hivatalos közleményből az is kiderült, hogy 11 rabot néhány napon belül ismét elfogtak, azonban a hatóságok csak találgatnak, hogy ki állhatott a szexi szöktetés mögött.

Az eset nyomán letartóztatták a megcsúfolt őröket és az intézmény igazgatóját is, mivel, mint kiderült, a direktor úr azért nem vette észre a szöktetési műveletet, mert szolgálat közben az igazak álmát aludta irodájában.

“Ilyesmiről még csak nem is hallottunk ezidáig” – mondta a brazil igazságügyi tárca Mato Grosso-i kirendeltségének szóvivője. Nova Mutum egy kisváros, ahol most mindenki az elhíresült szöktetésről beszél, és persze a hatóságokon kacag.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez