Volt pornósztár a gyerekek kedvence a YouTube-on

5 millió dollárt hozott össze tavaly Disney Toys videóival Dalane de Jesus, akit korábban a pornóiparban Sandy Summers-nek hívtak. “Szeretek meztelenkedni”- nyilatkozta lefegyverző őszinteséggel a szőke hölgy, aki három éves gyerekek számára készít szuper sikeres videókat.

Nem nagyon dicsekszik pornós múltjával a szép szőke hölgy, aki jelenleg Floridában él, de Brazíliában született. Mikor? Rejtély. Szerinte 1986-ban, mások szerint 1982-ben. Portugálul és angolul egyformán jól beszél. A pornóiparba 2006-ban kóstolt bele, miután szerepelt a mezítelen nőket gyakran bemutató Penthouse magazinban. Nem volt sikertelen a pornóiparban sem, de élettársa tanácsára belevágott a gyerekvideók készítésébe Floridában. “Abban nagyobb üzlet van”- állította az élettársa, és nem is tévedett: tavaly több mint 2,8 millió ember töltötte le a gyerekvideót, melynek neve ugyan Disney Toys, de a Disney sietett közölni, hogy semmi köze az egészhez.

A gyerek játékipar mindenesetre ráharapott a dologra, és a bolt nagyon jól megy. Az egykori pornósztár az év legsikeresebb embere lett a YouTube-on. Sejti, hogy pornós múltja nem a legjobb ajánlólevél a gyerek játékpiacon, de hát istenem: mindenki kezdi valahol.

(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez