Feltette a You Tube-ra a szexuális zaklatásról készült videót

Egy 21 éves lány szunyókál a 4-es metrón New Yorkban. Egy középkorú férfi a mellét simogatja. A lány felébred és orrba vágja a férfit. A 18 másodperces videó nagy siker volt a You Tube-on. A támadót most tartóztatták le – több mint két évvel az eset után.

A rendőrök a videó alapján azonosították a 43 éves Carlos Chuvat, aki elismerte: ő fogdosta az akkor 21 éves diáklányt a metrón. Elisa Lopez épp a barátjához tartott, amikor elbóbiskolt a földalattin. Az eset Manhattanben történt. Legkevesebb tízen voltak még a metrókocsiban. Senki sem segített. A lány hisztérikusan reagált, és sokáig nem tért magához. A videó készítőjének ő is és mások is felrótták: ahelyett, hogy fényképez, jobb lett volna, ha segít. A fiatal fekete srác, aki a videót készítette, azzal védekezik: maga is félt a férfitól, aki a lányt fogdosta, és ezért nem avatkozott közbe.

Vajon bűntárs-e a videózó fiú? Ez a kérdés merült fel azt követően, hogy a támadót előzetes letartóztatásba helyezték New Yorkban. A videózó fiú ugyanis nem csak hogy nem segített, de megsértette a diáklány személyiségi jogait is azzal, hogy a kínos videót feltette a You Tube-ra. “Hányingerem volt és napokig nem tudtam aludni azután, hogy láttam azt a videót”- nyilatkozta a diáklány, akit szexuálisan zaklattak álmában a metróban New Yorkban.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez