Halal online sex shop Törökországban

‘Halal Sex Shop” néven megnyílt az első török online sex shop.

Az anonim üzletvezetők célja egyértelműen, hogy megváltozzon a muszlim emberek álláspontja a szexről. Ugyanakkor igyekeznek számtalan tévhitet eloszlatni a szex és az iszlám vallás közti kapcsolatban, főleg a nyugati (!) vásárlók számára.

Az online oldal szerint a termékeik teljesen biztonságosak és az iszlámmal összhangban vannak. Ezért nem találhatóak meg a nyugati üzletekre jellemző, néha már nagyon elborult és perverz “játékszerek” (pl. vibrátort nem lehet vásárolni, mert az ütközik az iszlámmal), helyette főleg óvszert, parfümöket, masszázs olajokat lehet náluk venni

Ám talán nem is ez a legérdekesebb a weboldallal kapcsolatban. Az oldalon fórumok találhatóak, amelyek többnyire a szexuális témákkal foglalkoznak, mint pl. “a szexuális élet az iszlámban”; ” az aktív szexuális élet fontos az iszlámban” vagy “az orális szex és az iszlám”.

Törökországban az utcákon működnek erotikus üzletek, bár Erdogan és az Igazság és Fejlődés Pártja (AKP) igyekezett betiltani őket, de végül a társadalmi ellenállás miatt csak annyit értek el, hogy átnevezik őket majd “szerelemboltokra.”

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez