Politikus lett az emberből, aki szerint Obamát démonok szállták meg

Ismerje meg Gordon Klingenschmittet. Talán az egyik legelképesztőbb figura az Obama elleni harcban. A férfi nem tartja embernek a melegeket, amit minden adandó alkalommal megoszt a nagyközönséggel. A legjobban talán mégis az jellemzi, hogy egyszer egy élő TV-műsorban akarta kiűzni az ördögöt Obamából. 

Na, ezt az embert megválasztották. Coloradóban, egy kisebb szavazókörzetben 70%-os eredménnyel sikerült nyernie, így mostantól kisebb politikai döntéseket is hozhat.
Kissé ijesztő, hogy senkit nem zavar a tény, hogy ez az ember most választásokon indult, nemrég pedig még arról beszélt, hogy az Obamacare (Obama egészségügyi reformja) rákot okoz, a Biblia arra tanítja az embereket, hogy vegyenek magukhoz fegyvereket, amikkel megvédhetik magukat az őrült balosoktól, az ISIS pedig jele annak, hogy itt van a világvége. Az sem túl megnyugtató, hogy a republikánusok pedig engedik a férfit a saját színeikben indulni.
Az itt található angol nyelvű videóban megnézhetik, hogyan is néz ki egy átlagos műsorszám Klingenschmittel, ha azonban valami sokkal komolyabbra vágynának, akkor érdemes lenne elolvasni a férfi könyvét, melynek címe Barack H. Obama démonjai.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez