Nagypapája ölében ülve lőttek agyon egy ötéves kislányt

A nappaliban ültek Milwaukee városában élő férfi házában, televíziót nézve, amikor tucatnyi lövést érte az épületet, és az egyik golyó pont fejen találta a lányt.

A helyi rendőrség egyelőre nem talált magyarázatot arra, hogy kik és miért eresztett 12 lövést a kertvárosi házra még csütörtökön, nagyjából este hat órakor – jelentette a helyi sajtó. A hatóságok szerint a lövésnek nem volt célpontja, és teljesen értetlenül állnak az eset előtt, ami az eddigi beszámolók szerint teljesen céltalannak tűnik.
A rendőrök az épületnél 12 darab töltényhüvelyt találtak, és még vizsgálják, hogy egy, vagy több fegyverből lőtték-e ki a golyókat, amelyek közül az egyik pont fejen találta az ötéves Laylah Petersen, aki nagypapája ölében ült a tévé előtt, amikor a gyilkos lövés eltalálta. A Milwaukee Journal Sentinel beszámolója szerint a nagyapát annyira megrázta az eset, hogy azóta képtelen volt visszatérni a környékre, ahol már majdnem negyven éve lakott.
A rendőrség egy hétvégi sajtótájékoztatón elmondta: egyelőre még nem sikerült azonosítani egy gyanúsítottat sem, és azt sem tudják, mi lehetett a lövöldözés indítéka. a Journal Sentinel beszámolója szerint két ember adott le lövéseket az épületre.
A lap közölte, hogy a kislány szívét családja felajánlotta átültetésre, és azóta már egy másik gyerek testében dobog.

Fotó: Europress/ Getty

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez