Kötélhúzás Ibrahimovics és a Nike között: 10 millió euró a tét

Négyéves szerződést akar a Paris Saint-Germain szupersztárja az amerikai sportcipő-óriástól. Ez összesen 10 millió euró lenne.

A baj csak az, hogy a Nike nem akar évente 2,5 millió eurót leperkálni a svéd csatárnak, és még kevésbé akar négyéves szerződést. Maga Ibrahimovics gyakran nyilatkozta, hogy 2016-ban valószínűleg szögre akasztja a futballcipőjét. A Nike csak éves szerződést szeretne, és “csak” 2 millió eurót akar fizetni mint eddig. Nyolc évig ez jó volt Ibrahimovicsnak, de most már nem.

Ezért már nem Nike cipőben játszik. Olyan fekete cipője van a pályán, melyről a márkanevet eltávolították. Sasszemű megfigyelők így is észrevették: Ibrahimovics Adidas cipőben játszott a legutóbb a Bajnokok Ligájában az Ajax Amsterdam ellen. Amikor rákérdeztek, akkor Ibrahimovics menedzsere megerősítette: a szupersztár valóban Adidas cipőben játszott, és tárgyalnak is a német céggel: éppen úgy mint, a Puma-val.

A kötélhúzás ettől függetlenül folytatódik a Nike és Zlatan Ibrahimovics között, mert a nyolcéves szoros együttműködés mindkét félnek előnyös volt. Megkapja-e Ibrahimovics a 10 millió eurós szerződést? Nagy kérdés! Azt viszont a szupersztár sietett tudatni, hogy a pénz jelentős részét jótékony célra költené.

Fotó: Europress Getty Images

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez