Közelgő végítéletet hirdet az arab Nostradamus

A Marson már megvolt az ítélet napja, és most a Föld jön – állítja Ahmed Sahin. Az egyiptomi csillagász tézisével élénken foglalkozik az utóbbi napokban az arab média. Az amerikai űrhajózási hivatalnak dolgozó egyik egyiptomi tudós kigúnyolja a jövendölést.

Az “arab Nostradamus”-nak nevezett Ahmed Sahin, aki állítólag tagja a Csillagászok Amerikai Szövetségének, arról beszélt az Emírségekben működő 24 weboldalnak, hogy a NASA feljegyzései szerint a Marson már 6 éve nyugaton kel fel a Nap. A bolygó megfordította a pályáját, és szerinte hamarosan ez történik majd a Földdel is. Ami a végítélet közeledtét jelenti – mondja. Hiszen sok muszlim azt vallja: az ítéletnap eljöttének egyik legfontosabb jele éppen ez. Hogy nem keleten, hanem nyugaton tűnik fel a napkorong.

Sőt. Szerinte a Marson élő teremtmények előre tudtak arról, hogy mi vár rájuk, és más bolygókra menekültek. Így a Földre, ahol fehér emberek alakjában élnek a skandináv országokban. A “teóriáról” szakembert kérdezett a kairói CBC Extra tévécsatorna. A NASA-nak dolgozó egyiptomi-amerikai tudós, Farúk al Baz azonnal visszakérdezett: “Honnét vette ezt a képtelenséget? Amit mond, abban semmi logika nincs, köszönőviszonyban nem áll a tudománnyal.” Majd azt tanácsolta Sahinnak, hogy utazzon el a Marsra, nézze meg személyesen, hogy a bolygó már valóban túl van-e a végítéleten.

Az “arab Nostradamus” erre azzal vágott vissza, hogy nagy meglepetések jönnek, amelyeket a NASA sem megmagyarázni, sem elhessegetni nem lesz képes. Ezek egyike egy vita lesz egy valódi földönkívülivel. És a Twitterén azzal vádolta meg az őt kigúnyoló tudóst, hogy ugyanazt csinálja, amit a NASA: eltitkolja a dolgokat az emberek elől. De majd ő lerántja a leplet – ígérte.

Ahmed Sahin egyébként a tavaszi iraki választások előtt azt jövendölte, hogy Maliki fog nyerni, aztán rövidesen viharos események rázzák meg a Közel-Keletet, Irak modernkori történelmének kulcsfontosságú pillanatához ér, és ennek csúcspontján merénylet áldozata lesz a miniszterelnök.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez