Életvonalat plasztikáztatnak a japánok

Akik nem elégedettek a természetes tenyérvonalaikkal Japánban, egy új beavatkozást vehetnek igénybe a plasztikai sebészeteken: a vonalak „átrajzolását”.
 
 Elképesztő plasztikázási láz jött divatba Japánban- adta hírül a Daily Beast. De a férfiak és nők nem az öregedés ellen harcolnak az esztétikai beavatkozás fegyverével, hanem hihetetlen módon hiszik: az életük a tét! Ezért aztán egyre többen és többen fordulnak plasztikai sebészhez, hogy rövid életvonalukat meghosszabbítsák, illetve a szív- és pénzügyek területén is segítségül hívják a tenyérplasztikát. 
 
Japánban a jósok egyébként 20 ezer forintnak megfelelő összeget kérnek azért, hogy a “kezekbe pillantsanak”.  Akik pedig nem elégedettek a természetes tenyérvonalaikkal, és az azokból kiolvasható jóslatokkal, igénybe veszik a beavatkozást, amely 1000 dollárba – körülbelül 230 ezer forint –  kerül. 
– Ha csak lézerrel dolgoznánk, a sebgyógyulás után nem maradnának meg az általunk ejtett vágások. Az elektromos szike a jó megoldás, az igazi vonalakhoz tökéletesen hasonló vonalak keletkeznek. Nem bonyolult műtét, de nem mindegy, hogy hogyan végzik – mondta Dr. Macuka.  Az operáció 10-15 perceig tart,  a páciensek egy része eleve úgy érkezik, hogy felrajzolja a tenyerére: milyen új vonalakra vágyik.
 
Jellemző módon, míg a férfiak elsősorban a gazdagságra utaló vonalon akarnak változtatni, addig a nők a szerelemre koncentrálnak elsősorban, ám az életvonal meghosszabbítása a “sláger” összességében. A hírek szerint egyébként olyan érdeklődés van a műtét iránt, hogy a klinikák már nem bírják a rohamot. Dr Macuka magyarázata szerint ez érthető is.
– Voltaképpen placebóhatásként is működik a műtét, hiszen, ha valaki elhiszi magáról, hogy mostantól szerencsés lesz, néha valóban úgy is lesz – mondta a sebész a Daily Beastnek, aki azt is hozzátette: két hölgyre nem sokkal a műtét után rátalált a szerelem, és férjhez is mentek. 
(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez