Robotolnak a színpadon Japánban (Videóval!)

Mach, Ashura and Cosmo- « ők » a Z-machines, japán együttes tagjai. Igazi virtuózok, világhírűek, pedig eddig csupán egyszer-kétszer álltak színpadra. A menedzsment arról álmodik: egyszer űrhajón koncerteznek majd. 

Az igazi muzsikusok és rajongótáboruk valószínűleg nem dobnak egy hátast attól a rockformációtól, amelyet hol máshol, mint Japánban mutattak be – egy kiállításon. A háromfős zenekarban ugyanis emberi lény nincsen, a Z-Machines nevű együttest robotok alkotják, így érthető, hogy máris világhírű.
Igen, jól olvassák, gépek lépnek színpadra, sőt júliusban már kísérőzenekarként debütáltak Japánban. Mondjuk, van némi előnyük az „emberi” zenekarokkal szemben, a gitárosnak például 78 ujja van, a dobosnak hat karja és 21 ütője, míg a billentyűs nem csupán úgy néz ki, mintha a Transformers című moziból lépett volna ki; miközben „játszik”, a szivárvány minden színében villogtatja ledekből alkotott szemét.
A formációt a tokiói egyetem akadémikusai és mérnökei hozták létre; reményeik szerint egyszer az űrben is fellép a Z-Machines.

{youtube}DBIBf86DYLI{/youtube}

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez