Skype-on látta barátnője megerőszakolását és meggyilkolását

Egy meztelen férfi tört be a kínai diáklány lakásába Torontóban. A lány, aki épp Skype-on beszélt a barátjával Pekingben, megpróbálta kidobni, de hiába. A 32 éves kanadai férfi megerőszakolta és megölte a 23 éves kínai diáklányt.

 

 

A kínai fiú, aki Skype-on látta amint a meztelen férfi betör a lakásba Torontóban koronatanú volt abban a perben, melyben végül életfogytig tartó börtönre ítélték a 32 éves Brian Dickinsont. A szabadúszó színész legkorábban 25 év múlva szabadulhat. A bírósági tárgyaláson kiderült, hogy a fiatal kanadai színész kedvelte az ázsiai nőket.

Megpróbált kapcsolatokat kiépíteni velük, de nem nagyon sikerült. Ugyanabban az épületben lakott, mint a kínai lány.
Csien Liu (Qian Liu) 23 éves volt és angolul tanult a York egyetemen Torontóban. A kanadai férfi megpróbált korábban is közeledni hozzá, de ő visszautasította.

Rendszeresen tartotta Skype-on a kapcsolatot barátjával, aki Pekingben tanult.
Épp egy ilyen beszélgetés kellős közepén törte be az ajtót a meztelen férfi.
“Láttam őt tök meztelenül” – vallotta a kínai lány barátja. A támadó szép lassan elforditotta a webkamerát, ezek után a kínai fiú már csak hangokat hallott, azután már azt sem. A kanadai férfi megerőszakolta majd megfojtotta a fiatal lányt. Valószínűleg azért ölte meg, hogy ne tehessen ellene vallomást. A bíróság előtt szenvtelen viselkedést tanúsított.

Ügyvédei szerint fellebbez az ítélet ellen, mely szerint legkevesebb 25 évet börtönben kell töltenie.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez