Megvett majd kidobott 1.000 csomag chipset, hogy találkozhasson az énekessel

KOBE – Június 10-én letartóztattak egy férfit, azzal a gyanúval, hogy 1.000 csomag chipset szórt szét a Hyogo elöljáróság mezőin és erdeiben, mivel a férfi kétségbeesetten, mindenáron meg akarta nyerni azt a versenyt, ahol a színfalak mögött találkozhatott volna egy női előadóval.

 

 

 

 

A 25 éves Akashi lakost Kazuki Fukumotot azzal vádolják, hogy megszegte a hulladéklerakással kapcsolatos törvényt.

Az eldobott zacskók még mindig tartalmazták a chipset, viszont mindegyikből kivágták azokat a szerencsejáték bélyegeket, melyek Nana Mizuki énekesnő előadására szóltak- jelentette a Hyogo elöljárósági rendőrség június 10-én.

A nyereményjátékkal koncertjegyet lehet nyerni Mizuki műsorára, amelyet augusztusban rendeznek Yokohamában. A nyertesek találkoznak az énekesnővel a színfalak mögött.

Fukumoto bevallotta szándékait, mely szerint azért gyűjtötte a bélyegeket, hogy növelje az esélyeit, hogy találkozhasson Mizukival a színpad mögött- mondta a rendőrség.

A rendőrség szerint Fukumoto, aki egy egyszerű cégalkalmazott, 89 kartondoboz, 300.000 jen (2.933$) értékű chipset vett meg és kivágta a szelvényeket. Mivel nem tudott mihez kezdeni a rengeteg chips-el, ezért kidobta azokat 6 helyszínen Akashiban és Kobe Nishi városi kerületében, május 4-e és 23-a között.

A szerencsejáték nyerteseit júliusban fogják kihirdetni.

 

Ford:F.Eszter

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez