Legyen önnek is virtuális barátnője

Virtuális pasik és csajok lettek a legújabb sláger Kínában. Elindult az év legérdekesebb szolgáltatása Kína legnagyobb webshopjának, Taobao-nak jóvoltából.

 

 

 

 

 

 

 Magányos vásárlók böngésznek az online világban. Unalmukban vásárolgatnak, hogy kitöltsék életükben az űrt, melyet például egy barátnő jelenthet. Miért ne vásárolhatnának maguknak barátnőt?

A vásárlók mostantól online fizethetnek a barátnőért, akivel telefonon, illetve írásban beszélgethetnek.- írja a Morning Post. Az átlagos napi díj mintegy 20 jüan (kb. 750 forint), amiért az ügyfél olyan szolgáltatásokat kap, mellyel segítik őket “kezelni a stresszt és a magány”- állítják az eladók.

„A virtuális kedvesek felkeltik az ügyfelet reggel, este pedig édes álmokat hoznak.”

Ezen felül, meghallgatják iskolai, vagy munkahelyi panaszainkat munka, pozitív hozzállásra buzdítanak minket, s körülbelül 15 szöveges üzenetet küldenek a nap folyamán, hogy érezzük a szeretetet.

Az eladók szerint a szokatlan szolgáltatás egyre népszerűbb.

A virtuális barátnő szolgáltatás egyik felülete kevesebb mint egy hónap alatt már majdnem 1500 ügyfelet számlál, mely 30.000 jüan (több mint egy millió forint) bevételt jelent.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez