Új fronton támad az ISIS – íme a dzsihádista szakácskönyv

 

Az Al-Zawra kampány célja, hogy megfelelő engedelmes feleségeket neveljen a muszlim nőkből,. akik megfelelően elégítik ki férjeik minden vágyát, amikor azok fáradtan hazatérnek a szent háborúból. Ennek egyik eszköze – a palacsinta.

Az iszlám Államról már eddig is tudtuk, hogy meglehetős leleményességgel használja a webkettes alkalmazásokat, ott van a Facebookon, Twitteren, Youtube-on, és mindent megtesz azért, hogy szót értsen a leendő közönségével. Mert a leendő dzsihádfeleségeknek nem csak azzal kell megbarátkozni, hogy kedves férjük napi munkaként embereket fejez le, de mindehhez még odaadónak és lelkesnek is kell lenniük. Viszont mivel modern lányokról van szó, nem biztos, hogy az anyukájuktól megtanultak főzni. Így egy jó szakácskönyv mindenképpen hasznos lehet.

Most tegyük félre azt az apró problémát, hogy jelenleg Szíriának az Iszlám Állam által ellenőrzött részén meglehetős áruhiány van – sőt itt-ott már éhséglázadások is kitörtek a felkelők ellen, és nézzük, hogy ha van kel alapanyag, hogy néz ki a dzsihádi palacsinta: kell hozzá egy tojás, egy evőkanál cukor, ugyanannyi olaj, négy teáskanál só, egy pohár tej és ugyanannyi liszt. Miután kisütöttük a palacsintákat, jól nyakon kell önteni mézzel.

Reggelire vagy ebédre ajánlják. Az Al-Zawra kampánynak egyébként úgy látszik valóban van sikere – az elmúlt hónapokban Ausztriától az Egyesült Államokig több nyugati országból is érkeztek lányok-asszonyok, hogy a dzsihádistákat szolgálják.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez