A legdurvább desszertek Dél-Koreából

Rengeteg koreai étel van, ami egészséges és finom. Azok az ételek viszont, amik nagyon finomak, nem feltétlenül egészségesek is. Ez az, amit a koreai fiatalok manapság nem annyira tartanak szem előtt.

Az alábbiakban bemutatott ételeket egyáltalán nem ajánljuk rendszeres fogyasztásra, akármennyire is csábítóan néznek ki.

Létezik Koreában egy tradicionális étel, melyet úgy hívnak: bibimbap. A bibimbap általában különböző alapanyagokból áll, alapja a rizs, amihez apróra vágott zöldségek, tojás, hús, stb. jön. Dézsában, vagy nagyobb tálban keverik össze, és azonnal fogyasztható. Maga a természet. Rengeteg variációja ismert, attól függően, hogy a rizst mivel keverik. 

bibimbap2
Egy egészséges bibimbap.

A koreai iskolások azonban ezen az alapon új bibimbap-költeményeket hoztak létre, melyek összetevői nem éppen egészséges ételekből állnak. Ők inkább az ízeket tartják fontosnak. Összegyűjtöttük az interneten megjelent legfurább, legdurvább, legegészségtelenebb édességekből összerakott bibimbapokat. Minden, mi szem-szájnak ingere, egy tálban, határok nélkül. Ezeket mindenki csak saját felelősségére próbálja ki otthon.

Egyes fényképeken alapanyagként látható a fagylalt, a mályvacukor, különböző gabonapelyhek, csokoládék egész sora. Mind finom, de együtt gyilkos. A képek számos koreai fórumon jelentek meg: úgy tűnik a fiatalok új szórakozásáról van szó.

bibimbap3 bibimbap4 bibimbap5 bibimbap6 bibimbap7 bibimbap8 bibimbap9 bibimbap10 bibimbap11 bibimbap12 bibimbap13 bibimbap14 bibimbap15 bibimbap16 bibimbap17

(Visited 9 times, 2 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez