Két gyerek holtteste a mélyhűtőben – az anyát letartóztatták

“Szörnyű felfedezés”- mondta Detroit rendőrfőnöke, miután a két gyerek maradványait elszállították. Két másik gyerek a szomszédoknál élt, őket védőőrizetbe helyezték. A 36 éves anya előzetesben, az amerikai autóipar egykori fővárosában.

“Már egy éve nem láttam a 11 éves fiút és a 14 éves lányt”- nyilatkozta az egyik szomszéd a két halott gyerekkel kapcsolatban. Az anyáról annyit mondott, hogy komoly anyagi nehézségei voltak és nem tudta fizetni házának részleteit. Az apáról nem tud semmit.

Az USA autóiparának egykori fővárosa becsődölt, miután a nagy cégek, mint a General Motors, vagy a Ford olcsóbb helyekre vitték át a gyáraikat. Több ezer ház áll lakatlanul, és az önkormányzat nem képes támogatni a bajba jutott családokat. Detroitban megnövekedett a bűnözés és komoly gondot jelent, hogy ugrásszerűen emelkedett a pszichiátriai esetek száma. Az őrizetbe vett anyával kapcsolatban az egyik szomszéd annyit mondott, hogy szerinte kábszeres volt és “keresztülment olyan dolgokon, melyeket senkinek sem kívánna.” Detroitban, az USA egykor virágzó autóipari fővárosában.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez