Az oroszoknál folytathatja a BBC-től kirúgott Jeremy Clarkson

Nem nagyon kell a munkaközvetítőnél sorban állnia az angol Top Gear népszerű, bár kirúgott műsorvezetőjének. Az orosz Védelmi Minisztérium által üzemeltetett tv-csatorna ajánlana neki állást.

Jeremy Clarkson munkaviszonya március végén szűnik meg a BBC-nél, amiért a Top Gear egyik felvételekor durván kritizálta a felszolgált ételt és amiatt meg is ütötte az egyik producert. Azonnal felmentették a munkavégzés alól, annak ellenére, hogy sokan szerették volna, hogy folytatódjon a műsor.

A népszerű műsorvezetőnek Oroszországban is nagy rajongótábora van. Ezt szeretné kihasználni a Honvédelmi Minisztérium Zvezda tv-csatornája. Arra kérik egy angol nyelvű levélben, hogy tárgyaljon velük egy esetleges orosz autósműsor készítéséről.

Hogy lesz-e valami az ajánlatból, egyelőre nem lehet tudni. Clarkson szóvivője ugyan arról már tájékoztatta a csatornát, hogy a műsorvezető gondolkozik a lehetőségen, és hogy az esetleges tárgyalások április elején indulhatnak. Viszont a Zvezda egy bizonyos Daniel Rix, feltételezhetően Clarkson menedzsere e-mailjét is idézte: „Csak elképzelni tudom, milyen volna az orosz Top Gear!”

Kép: Europress/AFP

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez