A Top Gear kirúgott sztárjának Oroszországban is lehetne jövője

Jeremy Clarkson a hetente 350 millió ember által nézett Top Gear műsorvezetőjeként lett igazán híres, aztán pedig amiatt, hogy elvesztette a munkáját a BBC-nél, miután orrba vágta az egyik producert. Volt róla szó korábban, hogy esetleg Oroszországban folytatja tévés karrierjét, mégpedig a hadsereg csatornájánál – ennek örömére a Russia Beyond the Headlines összegyűjtötte, milyen autókkal találkozhatna a brit műsorvezető az országban.

Az orosz autók híresek arról, hogy a végtelenségig működnek, arról azonban már nem szól a fáma, hogy milyen állapotban bírják az örökkévalóságig. Sőt, van olyan járgány, ami csak a legjobb jóindulattal nevezhető autónak, ahogyan azt az alábbi video is bizonyítja.

Inkább nézzük a dolog jó oldalát, elég nehéz elképzelni, hogy például egy Aston Martin ilyen könnyen szelné a habokat.

Ugyan Amerikában találkozhatunk olyan dolgokkal, mint Xzibit Pimp My Ride című műsora, ahol a végtelenségig rakják tele extrákkal a kocsikat, azért Oroszországban is jelen van egy hasonló kezdeményezés. Legalábbis a hidraulikával felszerelt autók otthon megvalósított változata komoly részét teszi ki az internetnek.

Búcsúzóul pedig itt a kézzel rángatott autó klipje.

Fotó: Europress AFP Images

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez