Star Wars őrület az interneten és a levegőben

Három napja újból felrobbant az internet: talán mindenidők legjobban várt filmjéhez kaptunk egy újabb teaser trailert. Ezalatt a három nap alatt több mint 35 millióan nézték meg, de a lényeg, hogy elképesztő mennyiségű leírás készült hozzá.

Ha esetleg még nem látta volna a szóban forgó trailert, akkor most már igazán itt az ideje:

Az egyik legelső és legnépszerűbb fanvideo az Interstellar című filmből mutat egy jelenetet, melyben Matthew McConaughey nézi egy videót lányától, akit valószínűleg soha többé nem fog látni. Egyszerűen annyi történt, hogy úgy állították be a videót, mintha az új trailert nézné és ezen érzékenyülne el a színész.

Természetesen mindenki tisztában van vele, hogy a Csillagok Háborúja nagyon elkötelezett rajongói bázissal rendelkezik, a filmekért fanatikusan rajongó milliók közül egy az alábbi videóban szereplő pap is, aki nehezen bír magával, mikor meglátja az évek óta várt folytatást.

Nem csak az átlagember van oda a filmsorozatért, a magyar származású humorista, Louis C.K. is tiszteletét tette a produkció előtt. Louie című sorozatának intróját alakították át, egészen parádésan:

Nem is beszélve arról a Boeing 787-9 Dreamliner utasszállítóról, melyet a japán ANA légitársaság alakított át, hogy R2-D2-ra hasonlítson.

A film az év végére várható, a trailer szerint karácsonykor tömörülhetünk a mozikba, hogy együtt abban reménykedjünk, ez a rész jobban fog sikerülni, mint az 1-2-3 (bár a trailert elnézve erre elég nagy esély van).

Fotó: Europress AFP Images

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez