Szíriai háborús árva lesz Angelina Jolie-ék hetedik gyermeke?

Petefészek-eltávolító műtétje után a család újabb bővítése foglalkoztatja Angelina Jolie-t. Férjével, Brad Pitt-tel ezúttal egy kislányt szeretnének örökbe fogadni, mégpedig Szíriából. Egy háborús árvát.

Az ENSZ jószolgálati nagyköveteként 2001 óta a világ sok krízispontján megfordult az Oscar-díjas színésznő: rengeteg nyomorúságot látott a menekülttáborokban, és megrendültségét, szomorúságát nem egyszer adoptálás követte. Hat gyermeke közül  a most 13 éves Maddoxot Kambodzsából, a 10 éves Zaharát Etiópiából fogadta örökbe. A 11 éves Pax egy vietnami árvaházból érkezett kaliforniai otthonukba, a 8 éves Shiloh-nak és a 6 éves ikreknek, Knox-nak és Vivienne-nek Angelina Jolie adott életet. Most pedig egy hetedik gyermek szerepel a terveik között. Egy kislány, Szíriából – mondják a híres házaspár barátai.

Brad Pitt And Angelina Jolie Arrive Tokyo

A The Express című lapnak mesélő barátok szerint a szíriai menekülteketet befogadó táborokban tett látogatásai annyira megrázták Jolie-t, hogy úgy döntött: ezúttal sem marad tétlen. “Most, hogy az egészségügyi problémáit már rendezte, Brad-del közösen úgy gondolják: itt az ideje annak, hogy tovább bővítsék a családot. Örökbe fogadjanak egy árvát a háború tépázta országból, lehetőleg egy kislányt. Még a nyár vége előtt.”

Angelina Jolie két évvel ezelőtt a melleit vetette le, hogy megelőzzön egy mellrákot, ami genetikailag nagyon komolyan fenyegette, az idén pedig petefészkeit távolíttatta el, hogy ne jusson édesanyja és nagyanyja sorsára, akiket a rák vitt el. A már idézett névtelen barát szerint a júniusban 40 éves színésznő-rendező-jószolgálati nagykövet kitűnően érzi magát, és az tenné a legboldogabbá, ha egy új gyerek tűnne fel az ebédlőasztalnál. A képhez tartozik azonban, hogy a brit Mirror-nak Brad Pitt képviselője tagadta az újabb örökbefogadásról szóló hírt. Amely azonban napok óta makacsul újra és újra feltűnik a világsajtóban.

Fotó: Brangelina és a gyerekek 2013 nyarán. Europress/AFP

(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez