Halal szexbolt Mekkában

A mi szexuális játékszereink javítják a muzulmán férjek és feleségek kapcsolatát – nyilatkozta a bolt gazdája, a marokkói Abdelaziz Aouragh, aki esküszik arra: a szigorú szaúdi vallási vezetők helyeslik az elképzelését.

Az engedélykérelmet tavaly adta be a marokkói vállalkozó, és az idén megnyílhat az első halal, vagyis vallásilag elfogadott szexbolt Mekkában. A marokkói férfi már Európában kipróbálta elképzelését: Amszterdamban nyitott ilyen üzletet az interneten. Az első négy napon 70 ezer érdeklődő volt. Németország legnagyobb szexipari vállalkozója, a Beate Uhse a partnere, Amszterdamban és Mekkában is. Törökországban is nyílt hasonló szexshop, az a konkurencia, hiszen éppúgy az interneten működik, mint a marokkói üzletember vállalkozása.

A mekkai viszont nagyon is valóságos bolt lesz, és csakis helyi muzulmánok vásárolhatnak benne. Nagyon ügyelnek arra, hogy minden halal legyen. Ezért csak 18, vallásilag engedélyezett játékszert használnak. A vibrátor például nincs köztük, mert az ütközik az iszlámmal. A marokkói vállalkozó természetesen Mohamed prófétára hivatkozik, amikor szexshopját megnyitja Mekkában: a próféta azt mondta ugyanis, hogy sohase hagyd magára a feleségedet egy fél évnél tovább! Nyilván a szegény asszony szexuális elhanyagolására gondolt a próféta – magyarázza a marokkói üzletember, aki az iszlám előírásainak mindenben megfelelő szexboltot készül nyitni Mekkában.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez