Orosz modell a Victoria’s Secret bugyiangyalai között

Gisele Bündchen, Heidi Klum, Palvin Barbara – csak néhány név az amerikai fehérneműmárka manökenjei közül. Második oroszként most Kate Grigorjeva is a kiválasztottak közé került. Innen már egyenes út vezet a világhírnévhez.

Újabb tíz angyallal kötött szerződést a Victoria’s Secret. Ők a márka nagykövetei, akik általában angyalszárnyakkal lépnek a kifutóra. A modellek nemcsak azért ölnének ezért a pozícióért, hogy a vezető fehérneműcéggel dolgozhassanak, hanem mert óriási lökést ad további karrierjüknek.

Jekatyerina Grigorjeva is megérkezett most a világhírnév kapujába. Az orosz modell ugyanis a tíz új angyal egyike. Előtte orosz bugyiangyal Anastasia Kuznyecova volt 2009-ben.

A Kate Grigorjeva néven ismert manöken murmanszki katonacsaládból származik, marketing végzettsége van. Először a 2012-es Miss Russia szépségversenyen figyeltek fel rá, majd második lett az orosz Topmodell leszek! műsorában. Jelenleg New Yorkban él és dolgozik. „Rengeteg divatikon volt angyal, és nagy megtiszteltetés az ő nyomdokaikba lépni” – idézi a boldog orosz modellt a New York Daily News.

Valójában nem könnyű Victoria’s Secret angyallá változni. A jelentkezők hónapokon keresztül készülnek a válogatásra, ahol csupán 30 másodpercük van lenyűgözni a szigorú zsűrit. Ráadásul nem elég szépnek lenni, a versenyzők egyénisége is befolyásolja a döntést.

A megpróbáltatásokat kiállva azonban a bugyiangyalok lába előtt hever a világ. A Victoria’s Secret nagy bemutatóját egyenes adásban közvetítik, és mintegy 9 millióan nézik. A Forbes magazin pedig 8 millió dollárra becsüli éves bevételüket.

Kép: Europress/AFP

(Visited 4 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez