Kukkoló a dubaji mecsetben

Kémkedett egy nő után, aki éppen mosakodott egy mecset mellékhelyiségében. Ezzel vádolnak Dubajban egy indiai férfit, aki egyelőre tagad.

A 26 éves indiai kertész a vád és a Gulf News szerint éppen a virágokat locsolta a mecset kertjében, amikor elhaladt mellette egy nő. A szaúdi asszony betért a mosdóba, a férfi pedig utánaosont, és elrejtőzött az egyik fülkében, ahonnan titokban megfigyelte a vetkőző nőt. Az ügyész szerint ezzel megsértette az asszony magánszféráját, szeméremsértést és zaklatást követett el.

A vádlott tagad. Azt mondja, nem kukkolt. Az asszony viszont kitart az állítása mellett. “A kérdéses napon rohanva értem a mecsethez. Muszáj volt megmosnom magam, inkontinencia miatt átázott a ruhám. Köszöntem a vádlottnak, aki a virágokat locsolta, aztán bementem a mosdóba. Letettem a táskámat és levetettem az összes ruhámat a mosdáshoz. Amikor tisztogattam magam, izzadságszagot éreztem. A rossz szag körülbelül öt percen át ott volt, és amikor felnéztem, láttam, hogy ott áll a vádlott és bámul. Kiabálni kezdtem, mire elszaladt. Gyorsan magamra rángattam a ruháimat, és kimentem… akkorra már a vádlott újra dolgozott, és úgy tett, mintha mi sem történt volna. Bementem a női imaszobába, és hívtam a rendőrséget.”

A rendőrök a helyszínenl őrizetbe vették a kertészt. Aki azt állítja, hogy éppen a port mosta le magáról, amikor meghallotta a nő kiabálását. Ítélethirdetés júniusban.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez