Kínai invázió Thaiföldön

Mit szólna hozzá, ha cége egyszer csak azt mondaná: mindenkit elküldünk Thaiföldre nyaralni! Pontosan ezzel lepte meg egy kínai cég az alkalmazottait, szám szerint 12 ezer 700-at.

Egy kínai kereskedelmi cég, az Infinitus Ltd azzal jutalmazta meg alkalmazottait, hogy csodás nyaralásra fizette be őket – jelenti a thaiföldi turisztikai hatóság. A munkatársak 2-3 ezer fős csoportokban utaznak május 10 és 26 között. Az első csoport tehát már meg is érkezett, és összesen 6 éjszakát tölt el Bangkokban és Pattayán. Mindkét városban 4 csillagos szállodában élvezhetik az alkalmazottak a különleges szabadságot, melynek ltségeit természetesen a cég állja. A vállalat egyébként folytatni kívánja a most létrehozott hagyományt, jövőre 20 ezer alkalmazottat kíván Thaiföldre küldeni, hogy azok kiheverjék a munka fáradalmait.

A tömeges nyaraltatás nagyban segít az orosz turisták hiányának ellensúlyozásában Pattayán, és élénkíti az idegenforgalmat a gyenge szezonban. Thaiföldön az elmúlt időszakban sok minden történt, ami nagyban rányomta a bélyegét az ágazatra. A katonai hatalomátvétel után például a turisták féltek az országba utazni, a kínai vendégek elmaradása miatt pedig veszélybe került az egész ágazat. Ezért Thaiföldön rengeteg engedménnyel, kedvező vízumfeltétekkel és turisztikai kampányokkal próbálják visszacsábítani a turistákat.

Ehhez hozzájárul a most a kínai cég akciója is. A vállalat igazán nem sajnálja a pénzt alkalmazottai pihentetésére. Csaknem 400 repülőjáratot foglalt le, és rengeteg buszt a kirándulásokhoz. Ki kívánhatna ennél jobb nyaralást?

(Fotó:GettyImages)

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez