Orosz kolbászt reklámoz Kamarás Iván

Miközben sorra hódítja a magyar nők szívét, az oroszokéhoz a gyomrukon keresztül próbál utat találni Kamarás Iván. Az orosz kolbászhirdetés most szavazatokat gyűjt, hogy indulhasson a Cannes-i Reklámfesztiválon.

„ A szomszédaim az olajvezetékek töltéséből gazdagodtak meg, én viszont máshogy vagyok bekötve”

– mondja az ínyenc uraságot alakító Kamarás Iván a Klinszkij orosz húsüzem reklámfilmjében.A klip másik hőse az állandóan tettre kész, zseniális kolbásztöltő készülék különböző húsipari termékek egész sorát állítja elő ördögi gyorsasággal, a megrendelő óhajának megfelelően.

A BBDO Moscow ügynökség tavaly ősz óta futó kampányának több magyar vonatkozása is van. A filmet a szabadkígyósi Wenckheim-kastélyban forgatták,  a sztori szerint a ház ura az élet királya, hiszen bárhol, bárkivel, bármennyi kolbászt megengedhet magának. Az uraság gyermekei mögött álló angol nevelőnőt szintén magyar, Barabás Nikolett modell alakítja.

A hirdetés jelenleg az orosz kreatív honlap, a sostav.ru listáján várja a szavazatokat, hogy indulhasson a június végén esedékes Cannes-i Reklámfesztiválon. Egyelőre nem lehet tudni, bejut-e a jelenlegi 40 vokssal a világ legismertebb reklámversenyére a kolbásztöltős klip (szavazni itt lehet). .

Kép: Youtube

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez