Csirke helyett rántott patkány a gyorsétteremben?

A gyanútlan vendégnek azt tűnt fel, hogy a rántott húsnak furcsa a formája és az íze.

„Még mindig kiráz a hideg, ha belegondolok, mit ettem” – mondta Devorise Dixon a Daily Star-nak, miután azt állította internetes közösségi oldalakon, hogy rántott csirkehús helyett egy egészben kirántott patkánnyal szolgálták ki a KFC egyik kaliforniai éttermében.

A 25 éves fiatalember a kedvenc menüjét kérte, és amikor beleharapott a húsba, akkor lett neki gyanús, hogy nem azt kapta, amit rendelt. „A hús kemény volt és gumiszerű, az íze is fura volt” – mondta Dixon, aki közelebbről megvizsgálva vette észre, hogy egy patkány formájú rántott valamivel szolgálták ki.

A fura rántott húsról rögtön képet is készített, amit ezután az internetes közösségi oldalakon is megosztott. A poszt futótűzként terjedt a világhálón, nagy vitát váltva ki a hozzászólókból. Sokan úgy gondolják, hogy az egész balhé csupán átverés, míg mások elképzelhetőnek tartják, hogy a KFC-nél ilyen dolgok is megtörténhetnek, mondván: a világ egyik legnagyobb gyorséttermi láncának már korábban is voltak zűrös ügyei.

Dixon azonban meg van győződve arról, hogy a dobozban nem csirke volt, hanem valami más. Azt ő sem tudja pontosan, hogy mi, de leginkább egy patkányra hasonlított.

A KFC közleményben tudatta, hogy azonnali belső vizsgálatot rendelt el az ügyben, de bizonyítékot még nem találtak arra, hogy tényleg patkány került volna a pultra a wilmingtoni étteremben. Ők mindenesetre mindenhol a legszigorúbb élelmiszer-biztonsági szabályok szerint járnak el, és a mostanihoz hasonló vádaskodásokra a lehető legkeményebben válaszolnak.

(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez