Repülőrúgás a KFC-ben

A KFC Malajzia kínos ügyben indított belső vizsgálatot, miután ökölharc alakult ki az alkalmazottak között Kuala Lumpurban. A verekedés közvetlenül a vásárlók előtt bontakozott ki, amit egy kamera rögzített. A videó később a Facebook-ra került. Igen népszerű.

Egy szimpla hangos veszekedéssel, néhány egyszerűbb rongylengetéssel indul a vita, amit egy látványos repülőrúgás tesz igazán izgalmassá. A videón látható bunyó egy Kuala Lumpurban működő KFC étteremben bontakozott ki. A klip a múlt hét óta 60 ezer nézővel büszkélkedhet. A harc a konyhában ráadásul nem csitul hamar.

 

KATTINTS IDE A VIDEÓÉRT (Facebook)

 

A KFC Malajzia egyébként reagált az ügyre. Azt mondták: „a két testvér közötti vita magánügy miatt történt”, de a vizsgálatot tovább folytatják. A kellemetlenségekért levélben kért bocsánatot a KFC Malajzia igazgatóhelyettese.

„Tisztelt Vásárolóink, Vendégeink!

Tudomásunkra jutott, hogy egy videó kering az interneten, aminek a KFC a főszereplője. Az eset nagyon sajnálatos. Mint kiderült a verekedés, ami két testvér között történt magányügy kapcsán alakult ki. Elindult a belső vizsgálat az ügyben, hogy tisztázzuk mi is történt.

A KFC alkalmazottai mindenre kiterjedő képzést kapnak, ha nálunk dolgoznak, de nyilván ez a eset nem ebből kifolyólag történt. A jövőben jobban odafigyelünk, hogy elkerüljük az ilyen eseteket. Mi a KFC-nál elkötelezettek vagyunk a legmagasabb szintű, kiváló munka iránt, hogy biztosítsuk a biztonságot, és a jó közeget éttermeinkben a vendégek, és az alkalmazottak számára is.

Még egyszer köszönöm a támogatást!

MJ Ling
Senior Vice President, KFC Malajzia”

Az egészben a legbámulatosabb, hogy a többi alkalmazott sem tesz semmit, hogy csituljon a szituáció.

(Kép:Facebook)

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez