Ezekre a videojátékokra érdemes figyelni idén

Pár napja lett vége az E3 (Electronic Entertainment Expo) nevű kiállításnak Los Angelesben, ahol mindig az év legjobban várt játékaival és úgy általában a legnagyobb durranásokkal találkozhatunk. Idén olyan régóta várt folytatásokkal találkozhattunk, mint a Halo 5, a Fallout 4, a Dishonored 2 és a Final Fantasy VII remake-je, ami – ahogyan az ilyenkor szokott lenni – az egész internet kollektív fejét robbantotta fel.

Bár a szinte fesztiválhangulatú esemény főként az ilyen nagy nevekre koncentrált, nem szabad elfeledkeznünk a kicsit indie beütésű remekművekről sem, úgyhogy a DailyDot segítségével elhoztunk néhányat a legizgalmasabbnak látszó játékokból:

Kezdésnek itt van például a The Last Guardian, ami sajnos csak PlayStation-re jön majd ki, de ha a GTA V korai konzolmegjelenése miatt nem vásároltunk még PS-t, akkor itt az ideje. A kalandjáték hatperces gameplay-e után garantáltan hangos visításban törünk majd ki a főszereplő és az óriási kutya láttán. Íme:

Ha esetleg mégsem adjuk be a derekunkat a Sony-nak és maradunk a számítógépnél, akkor sincs miért aggódni, ugyanis valamikor a közeljövőben találkozhatunk az Unravel című ügyességi-kalandjátékkal. Már a trailerből kiderül, hogy a végtelenül kreatív sztorival rendelkező játék is hamar kicsapja a biztosítékot cukiságával:

A Tacoma esetében pedig egyenesen hátrány a PlayStation, ugyanis csak PC-re, Mac-re, Linuxra és Xbox-ra jön ki. Eddig nem sokat tudni a játékról, de csak jót jelenthet, hogy a Gone Home készítői a felelősek érte:

A Horizon Zeor Dawn újra egy PS-kontroller kézbevételére ösztönöz minket és a trailer után nehezen fogunk ellenálni:

A No Man’s Sky azzal híresült el a napokban, hogy talán az eddigi legnagyobb játszható univerzummal rendelkezik. Amennyiben tényleg az lesz amit ígérnek, akkor ez lesz az elmúlt évek egyik legnagyobb dobása a játékiparban és akár az eddigi legnépszerűbb űrben játszódó MMORPG-t, az EVE Online-t is letszíthatja trónjáról. Ha csak egy videót néz meg a cikkből, akkor ezt érdemes:

Mindez pedig csak töredéke annak, amit az E3 ígért az embereknek az elkövetkezendő időszakra, úgyhogy még a nyáron éljék ki szociális szükségleteiket, utána ugyanis hosszú hónapok következnek, mely során a legjobb játékokat fogják próbálgatni.

Fotó: Europress AFP Images

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez