Olyan részeg volt, hogy azt sem tudta, melyik országban van

A Glasgow-ból Törökországba tartó járaton annyira berúgott egy 34 éves utas, hogy a gépnek le kellett szállnia a londoni Gatwick reptéren. A férfi fenyegetőzött, a stewardesseket szexuálisan molesztálta, és verekedett is. Őrizetbe vették.

Amikor a török gép leszállt Gatwicken, és a rendőrök jöttek érte, Andrew Tosh annyira részeg volt, hogy gőze sem volt, hol van. Amikor az egyenruhások felvilágosították, még akkor is azt hitte, hogy megérkezett Törökországba. “Nem a Gatwicken vagyok! Kuss! B* meg, fogjátok már be a szátokat!” – üvöltözte. Egy csuklyát kellett a fejére húzni, hogy ne tudja leköpni a rendőröket.

 

Az eset még másfél évvel ezelőtt történt, de most született ítélet. Tosh kilenc hónap börtönt kapott, és szexuális zaklatóként nyilvántartásba vették. A brit rendőrök pedig azóta szorosabban működnek együtt a légitársaságokkal, a reptéri boltokkal és bárokkal, hogy még időben, vagyis a gépre szállás előtt meg tudják állítani a hozzá hasonló utasokat. Még röplapokat is osztogatnak, amelyeken arra figyelmeztetik az embereket, hogy eltilthatják őket az utazástól, sőt még le is csukhatják őket, ha berúgnak és/vagy randalíroznak. Mert szerintük is kevés dolog borzalmasabb annál, mint ha órákig össze vagyunk zárva egy goromba részeggel.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez