Ricky Martin bojkottálná Trump rendezvényeit

Nem kérek elnézést Mexikótól – ordította a mikrofonokba a hétvégén Donald Trump multimilliárdos elnökjelölt-jelölt, akinek választási kampányában sértő megjegyzések hangzottak el a minap a mexikói bevándorlókra nézve.

Megjegyzései egész sor bírálatot váltottak ki, és aligha van politikus az országban, aki a mexikói bevándorlók ingoványos talajára merészkedett volna. Ha valaki komolyan számít ugyanis a szavazatok többségének megszerzésére, az távol tartja magát a többmilliós, immár amerikai állampolgárságú, de mexikói önérzetű választó bírálatától.

,,Nem csak Mexikóból özönlenek be hozzánk, hanem Dél-Amerika többi államából is, és ezt, ha elnök leszek, megállítom.” Falak, kerítések – festette fel a jövőt Trump, aki láthatóan igencsak kikelt a bevándorlás témakörében a latinok ellen. Korábban már ismert hasonló nyilatkozatai felett azért siklott el a világ, mert nem törekedett politikai szerepre, de most bejelentette, hogy indul 2016-ban az amerikai elnöki székért. Így pedig már sokak számára nem szalonképesek ezek a kirohanások.

Színészek, zenészek, újságírók és sok közéleti személyiség bírálta ezeket a szavakat, az Univisón, a legismertebb spanyol nyelvű tévéadója fel is mondta a szerződéseit Trump cégeivel. Ricky Martin pedig a Trump érdekeltségébe tartozó Miss Universo bojkottjára szólított fel.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez